Pohjoista voimaa -sähkösopimus takaa sinulle edullista energiaa ja kattavan palvelupaketin. Myymme edullista ja vastuullisesti tuotettua sähköä asiakkaillemme ympäri Suomen. Tutustu sähköpaketteihimme, valitse omasi ja elä täysillä!

Pohjoista voimaa -sähkösopimuksissa saat vapauden valita, miten käyttämäsi sähkö on tuotettu ja miten haluat sopimuksesi hinnoiteltavan.

Tee kotimainen valinta

Sähkösopimuksemme ovat vastuullisia. Esimerkiksi Varmavirta-sähkösopimuksella käyttämästäsi sähköstä 42 prosenttia on tuotettu uusiutuvista raaka-aineista. Lisäksi voit joustavasti valita sopimuksesi sähkön tuotantotavaksi puhtaasti puuta ja vettä, tuulta tai aurinkoa.

Sähkösopimukset ovat Avainlipputuotteita - varmasti suomalaista sähköä. Avainlipputuotteen ostamalla teet hyvän valinnan, josta on hyötyä niin sinulle kuin koko Suomelle.

Toisilla sitä on - Pohjoista voimaa


Kattava palvelupakettimme sisältää etuasiakkuuden, jonka kautta saat rahanarvoisia etuja yhteistyökumppaneiltamme ympäri Suomen. Lisäksi pystyt helposti seuraamaan sähkönkulutustasi Energiatilimme tai Pohjoista voimaa -sovelluksen kautta. Mobiilisovelluksemme sisältää myös etuasiakaskortin ja edut kätevästi taskussasi. Voit ladata sen App Storesta tai Google playsta.

Pohjoista voimaa,
sitä hyvää energiaa!