Edullista ja luotettavaa kaukolämpöä yrityksille

Kaukolämpö on huoleton ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto yrityksille ja yhteisöille. Meiltä sitä saa varmasti kilpailukykyiseen hintaan.

Kaukolämpö tarjoaa tasaista lämpöä ja lämmintä käyttövettä kaikkina vuoden ja vuorokauden aikoina niin suuren kuin pienen yrityksen tarpeisiin. Kaukolämpö on varmaa ja edullista lähilämpöä, joka tuotetaan Oulun Energian voimalaitoksissa.

Kaukolämpömme on Avainlipputuote ja sille on myönnetty myös Reilu kaukolämpö -laatumerkki.

Toimitamme kaukolämpöliittymiä Oulun kantakaupungin, Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon alueille. Kaukolämpöön voivat liittyä uusilla rakentamisalueilla lähes poikkeuksetta kaikki kiinteistöt. Aiemmin rakennetuilla alueilla selvitämme liittymisen edellytykset aina tapauskohtaisesti. Tutustu lämpöverkkoalueeseemme.

Osana lämmöntoimitusta vastaamme lämpöenergian mittauksesta. Kaikki kaukolämmön käyttöpaikat Oulussa on varustettu etäluettavilla mittareilla. Etäluenta mahdollistaa uudenlaiset palvelut, kuten Lämpöturvan, sekä nopean reagoinnin yllättäviin laitevikoihin tai kulutuspiikkeihin.

Pyydä tarjous kaukolämpöön liittymisestä

Lämpöpalvelut yrityksille

Pohjoista voimaa Lämpöä-palvelut tarjoavat nopean ja kattavan kokonaiskuvan lämmitysjärjestelmäsi nykykunnosta ja varmistavat sen energiatehokkaan ja luotettavan toiminnan. Oikein käytetty ja säädetty laitteisto takaa tasaisen lämpötilan ja lämpimän käyttöveden. Samalla hyödyt pienemmistä lämmityskustannuksista sekä laitteiston pidemmästä käyttöiästä.
 

Lämmönjakokeskus avaimet käteen -palveluna


Lämmönjakokeskus on kaukolämmitetyn kiinteistön sydän ja aivot. Luotettavan tasaisen ja energiatehokkaan lämmityksen edellytyksenä on oikein toimiva lämmönjakokeskus.

Olitpa sitten hankkimassa lämmönjakokeskusta uudisrakennukseen, uusimassa vanhaa lämmönjakokeskusta tai vaihtamassa kiinteistön lämmitysmuodon kaukolämpöön, ota yhteyttä meihin. Toimitamme lämmönjakokeskukset asennettuina avaimet käteen -palveluna.
 

Kaukolämmön kuntokatselmus


Kaukolämpölaitteiden kuntokatselmus parantaa kiinteistösi lämmityksen turvallisuutta ja luotettavuutta. Suosittelemme kuntokatselmusta 15 vuotta vanhoille laitteistoille sekä aina kiinteistökaupan yhteydessä.

Kuntokatselmuksen tarkoituksena on parantaa kaukolämpölaitteistosi toimintaa, kuten kaukolämpöveden jäähdytystä. Jäähdytyksen parantamisella on suora vaikutus kiinteistön sopimusvesivirtaan ja siten perusmaksun suuruuteen. Katselmuksessa ilmitulleiden mahdollisten laitevikojen korjaukseen saat myös avun meiltä.
 

Lämpöturva takaa huolettoman lämmön


Lämpöturvasopimusasiakkaalle varmistamme puolestasi kaukolämpölaitteiston jatkuvan seurannan sekä energiatehokkaan ja luotettavan toiminnan kaikissa tilanteissa.

Kuukausittainen kuntoanalyysi kertoo poikkeamat kulutuksessa ja paljastaa pääosan laitevioista, joten ongelmat saadaan korjattua nopeasti. Lämpöturva sisältää mm. ympärivuorokautisen vikapäivystyksen sekä laitevikojen ilmaisen korjaustyön arkisin klo 7-15, muina aikoina hinnaston mukaisesti.

Pyydä tarjous kaukolämpöön liittymisestä

“Moderni automatiikka huolehtii kiinteistöön oikean lämmön ja lämpimän käyttöveden, eikä laitteistoja tarvitse juurikaan huoltaa.”

Markku Sutinen, myyntipäällikkö Oulun Energia

“Moderni automatiikka huolehtii kiinteistöön oikean lämmön ja lämpimän käyttöveden, eikä laitteistoja tarvitse juurikaan huoltaa.”

Markku Sutinen, myyntipäällikkö Oulun Energia

Yhteystiedot

Markku Sutinen Myyntipäällikkö markku.sutinen@oulunenergia.fi 044 703 3415
Risto Haapalainen asiakaspalvelupäällikkö risto.haapalainen@oulunenergia.fi 044 703 3424

Asiakastarina

Tilaa maksuton opas kaukolämmön hankintaan

Tilaa maksuton opas kaukolämmön hankintaan

Mitä kaikkea tulisi ottaa huomioon, kun olet suunnittelemassa kaukolämpöön liittymistä?

Oppaassa kerrotaan selkeästi, miten kaukolämpö toimii, mitä toimenpiteitä liittyminen edellyttää ja mitä tulee ottaa huomioon rakentamisvaiheessa.

Oppaassa neuvotaan vaihe vaiheelta, kuinka prosessi kaukolämpöön liittymisessä etenee.

Saat oppaan tilauksen jälkeen suoraan sähköpostiisi.

Meissä on sähköä Tutustu
Meissä on aurinkoa Tutustu
Meissä on valoa Tutustu
Yhdessä meissä on voimaa