Sähköä kaiken kokoisille yrityksille

Onnistunut sähkönhankinta perustuu aitoon ammattitaitoon, läpinäkyvyyteen, luottamukseen ja yhteistyöhön. Pohjoista voimaa -sähkösopimus vapauttaa sinut keskittymään olennaiseen.

Emme välttämättä vielä tunne toisiamme, mutta meillä on vilpitön halu oppia tuntemaan sinut ja yrityksesi. Kokemuksen myötä olemme todenneet, että luottamus ja yhteiset tavoitteet asiakkaan ja myyjän välillä luovat parhaat edellytykset onnistuneelle ja kustannustehokkaalle sähkönhankinnalle.

Yrityksille riskinotto on joskus tarpeellista ja jopa välttämätöntä, mutta sähkön osalta liiallisia riskejä on järkevää välttää, jotta yrityksesi rattaat pysyvät varmasti pyörimässä. Sähkömarkkinat muuttuvat nopeasti ja välillä yllättävät tekijät keikauttavat markkinoita suuntaan ja toiseen. Onnistunut sähkönhankinta perustuukin aitoon ammattitaitoon, läpinäkyvään toimintamalliin ja vankkaan näkemykseen.

Tiesitkö, että voit ostaa sähkösi osittain tai kokonaan ympäristöystävällisenä vihreänä sähkönä?

Tarjoamme sähkösopimuksen, joka auttaa sinua keskittymään yrityksesi ydinliiketoimintaan. Sähkösopimuksestasi vastaa yrityksellesi nimetty yhteyshenkilö, joka tuntee yrityksesi tarpeet sähkönhankinnassa. Hän seuraa aktiivisesti sähkömarkkinoiden hintakehitystä ja tekee sinulle räätälöidyn sopimuksen kilpailukykyisellä hinnalla. Asiantuntijamme ovat aina helposti ja nopeasti tavoitettavissa silloin, kun se sinulle sopii.

Pyydä tarjous sähkösopimuksesta

Varmasti vihreää sähköä

Asiakkaanamme voit valita vihreän sähkösi sertifioituna eri tuotantovaihtoehdoista ja takaamme, että ostamasi sähkö on 100 % vihreää. Sähkönmyyjänä ostamme alkuperätakuut, jonka jälkeen niiden mukainen määrä vihreää sähköä mitätöidään markkinoilta eli varataan yrityksellesi. Näin varmennamme, että käyttämäsi sähkö on tuotettu juuri valitsemallasi uusiutuvalla energialähteellä. Sertifioidun vihreän sähkön alkuperän varmentaa aina ulkopuolinen toimija.

Ostamalla sertifioitua vihreää sähköä voit huoletta viestiä yrityksesi arvoista ja vastuullisesta valinnasta. Saat käyttöösi ympäristömerkin, joka auttaa viestimään vastuullisuudestasi. Huomioithan, että mikäli käytät vihreää sähköä hyödyksi markkinoinnissasi tai myynnissäsi, olet velvollinen varmistamaan, että käyttämäsi sähkö on alkuperätodennettua.


Neljä hyvää syytä valita vihreä sähkösopimus

Yrityksesi sähkönkulutus ei tuota laskennallisia hiilidioksidipäästöjä

Vaikutat siihen, miten sähkö tuotetaan Suomessa tänään ja tulevaisuudessa

Viestität asiakkaillesi yrityksesi arvoista ja vastuullisuudesta

Tuet suomalaista työtä ja luot työpaikkoja

Pyydä tarjous sähkösopimuksesta

“Sähkösopimusasiakkaana saat Oulun Energialta oman yhteyshenkilön, joka tuntee yrityksesi ja varmistaa, että saat sähköä kilpailukykyisellä hinnalla.”

Leena Pietarila, asiakkuuspäällikkö Oulun Energia

“Sähkösopimusasiakkaana saat Oulun Energialta oman yhteyshenkilön, joka tuntee yrityksesi ja varmistaa, että saat sähköä kilpailukykyisellä hinnalla.”

Leena Pietarila, asiakkuuspäällikkö Oulun Energia

Yhteystiedot

Asiakastarina: Ekovilla

Tilaa maksuton opas sähkösopimuksen hankinnan avuksi

Sähkön ostajan ABC -oppaan avulla sinulla on helpompi valita juuri sinun yrityksellesi sopiva sähkösopimus ja ymmärrät varmasti, miten sähkömarkkinat toimii. Oppaassa on selkeästi esitetyt selitykset sähkömarkkinoilla yleisimmin käytetyistä alan termeistä ja hyödyllistä tietoa siitä, mitä sähkösopimusta valitessa kannattaa ottaa huomioon.

Meissä on valoa Tutustu
Meissä on aurinkoa Tutustu
Meissä on lämpöä Tutustu
Yhdessä meissä on voimaa