Energiatehokasta ja huoltovapaata valoa toimitiloihin ja ulkoalueille

Nykyaikainen, käyttötarvetta vastaava valaistus parantaa yrityksesi energiatehokkuutta, tuo kustannussäästöjä ja lisää tiloissa toimivien henkilöiden työtehoa ja turvallisuutta.

Erityisesti piha-ja työskentelyalueiden valaistuksen hankinnassa on syytä kiinnittää huomiota valaistuksen oikeanlaiseen ja tarpeenmukaiseen suunnitteluun. Hyvin suunniteltu ja sijoiteltu moderni valaistus tuo monenlaisia hyötyjä. Laadukkaasti valaistuissa toimitiloissa ja ulkoalueilla työskentely on sujuvaa, vireää ja turvallista. Hyvän valaistuksen on todettu pienentävän onnettomuusriskejä ja vähentävän omaisuusvahinkoja. Myös yrityksen energiankulutus ja valaistuksen käyttökulut pienenevät, kun päivität valaistuksesi nykyaikaisiin led-lamppuihin.

Nykyaikainen led-valaistus on pitkäikäinen, turvallinen, huoltovarma ja käyttökustannuksiltaan edullinen.

Kehittyneen led-teknologian ansiosta nykyiset valaistusratkaisut ovat energiatehokkaita ja käyttökustannuksiltaan edullisia. Led-valaisin kuluttaa jopa kolmanneksen vähemmän energiaa kuin vastaava vanhaa tekniikkaa oleva valaisin, mutta se valaisee isomman alueen kuin muut valaisimet. Led-valaisimien huoltoväli on pitkä, lamppujen arvioitu käyttöikä on jopa 30 vuotta.

Älykkäiden ja ohjattujen ratkaisujen ansiosta valaistus mukautuu joustavasti käyttötarpeen ja olosuhteiden mukaan, esimerkkeinä erilaiset yöhimmennykset ja liiketunnistimet. Ohjauksien avulla optimoit valon määrän oikeisiin paikkoihin ja siten säästät käyttökustannuksissa.

Jos et ole täysin varma valaistushankinnan kannattavuudesta, on hyvä tietää, että uuden led-valaistusratkaisun takaisinmaksuaika voidaan aina laskea etukäteen. Takaisinmaksuajat ovat tavallisesti lyhyitä ja uuden valaistuksen toimintavarmuus ja pitkä huoltoväli tuovat lisää kustannussäästöjä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Valaistuspalvelut yrityksille

Valaistuspalvelut yrityksille


Palvelukokonaisuutemme sisältää valaistuksen nykytilan kartoituksen, valaistussuunnitelman laatimisen ja valaistusjärjestelmän asennuksen. Tarjoamme valaistuksen lisäpalveluna vuosittaiset huoltokierrokset ja suurille laitteistoille jatkuvan ylläpidon.

Valaistuksen nykytilan kartoituksen avulla saadaan selville valaistuksen perustiedot kuten valaisimien ja mahdollisten pylväiden määrät, käytetyt lampputyypit ja asennustiedot, kuten asennuskorkeuden, kiinnitystavan ja pylväsvälin. Nämä tiedot antavat hyvät lähtökohdat uuden valaistuksen suunnittelulle ja saneeraukselle.

Laadimme sinulle tarpeittesi mukaisen valaistussuunnitelman ja ehdotuksen asennettavista valaisimista ja toiminnoista. Kun suunnitelma ja laitevalinnat on hyväksytty, suoritamme asennustyön sekä laitteiden ja mahdollisten ohjausten testauksen. Voit halutessasi hankkia meiltä myös valaistusjärjestelmällesi ennakoivan huollon esimerkiksi vuosittaisten huoltokierrosten muodossa. Suurille valaistusjärjestelmille tarjoamme jatkuvan ylläpidon.

Jätä yhteydenottopyyntö

“Valo vaikuttaa ympäristöön ja ihmisiin.”

Kaisa Poikela, suunnitteluinsinööri Oulun Energia

“Valo vaikuttaa ympäristöön ja ihmisiin.”

Kaisa Poikela, suunnitteluinsinööri Oulun Energia

Yhteystiedot

Kaisa Poikela suunnitteluinsinööri kaisa.poikela@oulunenergia.fi 050 573 3320
Jari Säkkinen Myynti- ja markkinointipäällikkö jari.sakkinen@oulunenergia.fi 044 703 3212
Juha Niemelä Asiakkuuspäällikkö juha.niemela@oulunenergia.fi 044 703 3359
Valaistuksen palvelut oeu@oulunenergia.fi

Valaistusratkaisukohteita

Tilaa maksuton opas aluevalaistuksen hankintaan

Mitä kaikkea tulisi huomioida valaistushankintaa suunnitellessa?
Kuinka paljon oikeilla valaisinratkaisuilla voi säästää rahaa?
Led-valaisin vs. Purkauslamppu?
Mistä tiedän, riittääkö pelkät valaisinvaihdot ja milloin pitää alkaa kaivamaan maata? 

Oppaan avulla voit kartoittaa valaistuksen nykytilan itse. Valaistusasiantuntijamme on koonnut oppaaseen olennaisimmat seikat, jotka sinun olisi hyvä tietää valaistushankintaa suunnitellessa. 

Meissä on sähköä Tutustu
Meissä on aurinkoa Tutustu
Meissä on lämpöä Tutustu
Yhdessä meissä on voimaa